Producten

Verkoop tools

Fun Promotion is een toonaangevend speelgoed bedrijf met in-store video en video-displays.
Sinds 2007 zetten we meer dan 30.000 eenheden van onze beroemde NDU Video Geeft op de markt.

Dit systeem en concept is heel succesvol en flexibel. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen voor het product Rotation.
Het genereert een zeer hoge Return On Investment en Verkoop via testament lucht raket met deze kleine en krachtige’sales machines’.

NDU Product kenmerken:
– Extreem hoge kwaliteit display met 7-inch digitaal videoscherm.
– High Temperature componenten voor een lange levensduur en zware (24/7) gebruik.
– Super snel verkopen door en high R.O.I.
– Super eenvoudig te bedienen, auto-run functie, eenvoudig te monteren.

Andere Sales Gereedschappen:
We hebben ook veel ervaring met andere tools zoals vloer Displays (FD en FDSU’s), metalen rekken met grotere LED-schermen, End / Side Caps, Macht Wings, PDQ’s, bakken en manden en ook alles op maat gemaakt naar uw wens.

For more info please contact us

Wie we zijn

Opgericht in 1978, heeft Fun Promotion BV (u kunt ons gewoon bellen Fun) uitgegroeid tot een sterke, levendige internationale speelgoed bedrijf dat gespecialiseerd is in zakgeld speelgoed.

We zijn momenteel actief in meer dan 30 landen verspreid over de hele wereld, eigenaar van diverse originele merken, hetzij rechtstreeks, hetzij via exclusieve distributeurs om een ​​breed scala van (speelgoed) retailers verkopen; variërend van middelgrote tot super groot.

 

Fun is gespecialiseerd in, en staat bekend om, zakgeld speelgoed. Maar we worden steeds nog meer bekend om onze unieke aanpak:

We terug te brengen originele merknamen en bewezen succes voorwerpen uit het verleden, maar volledig aangepast aan de hedendaagse stijl, ontwerp, uiterlijk, en de nieuwste veiligheidsnormen voor speelgoed.

 

We willen graag een compleet pakket te leveren. Dat is de reden waarom al onze punten komen met (een brede set van) marketing tools die te stimuleren en het vergroten van een extreem snelle verkopen via. Wij richten ons op in-store marketing en top notch presentatie.

Aangezien ons speelgoed zijn uitstekend demonstratie items, zijn er enorme mogelijkheden om ze te laten zien. Bovendien, onze producten hebben een hoog ‘Fun Factor’ en kom altijd met de beste kwaliteit video’s worden gebruikt voor een breed scala aan media doeleinden, zowel in als uit de winkel. Wij kunnen alle soorten van marketing tools bieden, uitgaande van kleine en compacte NDU systemen om grote maat gemaakte vloer displays, eindkappen, power- en of zijvleugels.

 

Hier is een lijst van onze belangrijkste aandachtspunten, gelooft en waarden:

We willen richten op het helpen u te verkopen via een snelle (grote punten, de beste prijzen, marketing tools en onze ervaring);

We geloven dat het luisteren naar onze klanten en denken mee in mogelijkheden kan brengen het beste;

Wij hechten waarde aan een goede relatie met onze klanten en daarom richten op het verzorgen van enige moeite en problemen snel op te lossen wanneer dat nodig is;

Wij richten ons op presentatie, design, kwaliteit en veiligheid van speelgoed als we het geloof een compleet pakket leidt tot een groot succes;

We richten ons om te zorgen voor uw orders in de best mogelijke manier;

We houden van speelgoed en spelen met hen, dus in dat opzicht zijn we gewoon volwassen kinderen 🙂

Partners

What’s new, updates, comments

Contact

Fun Promotion B.V.
Rubberstraat 24
1411 AL Naarden – The Netherlands

Email: info@funpromotion.nl
Tel: +31 (0) 35 582 3456
KvK Utrecht 30057255 , VAT 0044.68.120 B01

Algemene Voorwaarden (PDF)

Verkaufsleitung Deutschland, Schweiz, Österreich, Frau Loebb
Frau Ingrid Loebb
Email: handelsagentur@loebb.de
Tel: +49 (0) 8226 940010

VAT DE 124079396

Allgemeine Geschäftsbedingungen (PDF)